Fotboll for life
En blogg om sport i allmänhet och fotboll i synnerhet
|

En spännande fotbollsvecka

februari 14, 2014 10:33 by Admin

Just nu är det ju OS borta i Sotji, men jag har svårt att fokusera på det när de europeiska ligorna i fotboll rullar vidare som vanligt. Jag håller ju som bekant på Arsenal och dom är ju uppe i en väldigt spännande matchperiod just nu. Liverpool, Man united, Liverpool igen och sen Bayern Munchen i Champions League är de matcher som de spelar på drygt 10 dagar, snacka om tufft program. Häromdagen var matchen mot United som slutade 0-0, tyvärr en match som inte bjöd på mycket skönspel. Bara att ta nya tag i helgen mot Pool.

Appropå United så skulle jag vilja ägna några rader åt deras matchtröjor. Jag tycker i allmänhet att de flesta träningskläder som finns där ute på marknaden är ganska snygga men vad gäller Uniteds bortaställ så vet jag inte riktigt vad jag skall säga. Tidigare år har jag tyckt att deras tröjor är bland de snyggare, men inför årets säsong så vet jag inte riktigt vad jag skall tycka. En del av mig tycker är det är ganska fräckt och vågat att ha ett bortaställ som ser ut som en picknickfilt, men frågan är om jag hade velat att något av de lag jag håller på skulle ha det. Men som alla vet, smaken är som baken.

Om man ändå skall nämna något om övriga sporter så måste man väl nämna något om OS. Det som egentligen intresserar mig mest är skidor. Framförallt alpinskidor men även längdskidor. Varje gång jag ser en sändning så blir jag sugen på en skidresa. Eller en resa över huvud taget hade varit guld just nu, bara att få komma bort ett tag från vardagen tror jag skulle göra mig till en ny människa. Man kanske skulle satsa på en sista minuten, någon som kan tipsa om ett bra resebolag?

 

 

Emirates stadium i London! 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 21. 2018 10:06